30 Kasım 2009 Pazartesi

Sivasspor - Beşiktaş #2

Ve 14. hafta itibariyle lig lideriyle puan farkı 1'e indi. Wolfsburg-Trabzonspor-Fenerbahçe-Manchester United-Sivasspor virajından çok kötü oynadığımız Wolfsburg maçı haricinde hem skor bazında hem oyun bazında iyi bi performans göstererek döndük.

Maç öncesinde Mustafa Denizli eski günlere dönüş sinyalleri verdi. Yapılacak iki değişiklikle takım tertibini bozmadan oynamak varken Nihat'ı, Tabata'yı oynatarak yine takım kimyasına turp suyu sıktı. Nihat 82. dakikada çıkana kadar yine yokları oynadı, hiç bir olumlu hareketini, pasını, şutunu, çalımını hatırlamıyorum. Hatırlayan varsa yorumlara bırakabilir. 2 senedir götüne teneke bağlanıp yollanılmaya çalışılan Beşiktaş tarihinin en golcü yabancısı Bobo da son 3 maçtaki 3. golünü attı. Gol vuruşunu yaptıktan sonra Petkovic'in dizi baldırına geldi ve sakatlandı, umarım sakatlığı ciddi değildir. Çünkü görüldü ki Mustafa Denizli bizi Nobre'ye esir edecek. Nobreli Nihatlı bi forvet düşünemiyorum. Direk genç yaşta kansere davetiye. O yüzden hafta içi doktorlardan gelecek haberler Diyarbakırspor maçı öncesi önemli.

Zorlu virajın son halkasında Sivas'ta golü attıktan sonra tüm oyunu rölantide oynadık. Bi tane ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golümüz, bi tane direkten dönen topumuz var. Sivasspor'un da 82. dakikada 100'de 100'lük bi gol pozisyonu var. O pozisyonda Allah korudu. 6. haftada 12'lere çıkan fark eridi eridi buralara geldi. Devre arası Delgado gelecek, bakalım hangi yabancının kellesi uçacak. Ben Tello ya da Bobo'ya yol verilecek diye düşünüyorum. Tabata'nın kiralık falan bi şekilde gönderilmesi son yılların en büyük sürprizi olur. Haftaya Diyarbakırspor maçında kaldığımız yerden devam; Yıldırım Demirören yeeeteeeeeerrrr...

2 yorum:

Ömer dedi ki...

Tello tum yari boyunca topa vurmadiktan sonra Old Trafford'da attigi gol ve Fenerbahce macinda yaptigi asist ile kafalari karistirdi. Bobo desen form tuttu. Fink desen kesilemez hale geldi.

Isimiz zor valla..

Smyrna dedi ki...

Aslında hiç de değil Ömer, Tabata'yı göndereceksin iş bitecek. Ama onu yapacak göt lazım...