8 Ekim 2010 Cuma

Football Manager 2011 #2



"Welcome to the greatest job on earth" Mükemmel slogan, süper reklam...

6 Ekim 2010 Çarşamba

2K11 #4

(The Flu Game*)

NBA 2K11 sonunda PC kullanıcıları için de çıktı. Bu sene gerçekten 2K tarihinde özel bi sene. Daha önce EA'in oyunlarında No : 23 olarak geçen (futbolda da Ronaldo yıllar yılı No : 9 olarak geçmişti) Michael Jordan her detayıyla oyunda. Daha önce de belirtmiştim Jordan Challenge kapsamındaki 10 görevi ve beni yıllar yılı etkilemiş olan Flu Game'i özellikle beklediğimi söylemiştim. Oyunu bilgisayara yükler yüklemez önce kontrolleri ayarladım joypad için daha sonra da direk Jordan Challenge'a daldım. Açıkçası bu kadar zor olmasını beklemiyorum. Senin, benim oyun içinde yapamadığım görevleri adam gerçekte yapmış. Büyüksün Majesteleri...

*Jordan'ın 96-97 sezonunun final serisinin 5. karşılaşmasında, seride durum 2-2 iken mide virüsü nedeniyle 39 derece ateşle çıktığı maçta 38 sayı 5 asist 7 ribaund ile efsaneleştiği ve United Center'a Utah Jazz karşısında 90-88'lik galibiyetle 3-2 gitmeyi sağladığı maç. Daha sonra Chicago Bulls United Center'daki 6. karşılaşmayı da 90-86 kazanarak şampiyon olmuştur.

5 Ekim 2010 Salı

Football Manager 2011



Oyunun çıkmasına tam 1 ay kala internette bu videoya rastladım. Video odaklı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki yıllardır 2D oynadığım oyunu bu sene 3D oynayacağım. Yine bir sürü bug olacak, yine oyun daha çıkmadan güncellemeleri çıkacak, yine tüm maç atak yapıp 90+'da yediğim bir golle yenileceğim ama 2000-2001'den beri oynadığım ve 10 yılı devirdiğim oyunu her sene olduğu gibi büyük bir iştahla oynamaya devam edeceğim. Guti'li, Quaresma'lı kadroyu 2010'a patch yaparak hallettim ama orjinali eminim daha bi tat verecektir. Bu sene artık Türkiye'ye gelen oyuncuların ratinglerini düşürme olayına bir son vermeleri dileğiyle... Gel 5 Kasım.

3 Ekim 2010 Pazar

10-11 | Trabzonspor - Beşiktaş

(Maçın özeti)

İlk yarıyı tam olarak izleyemedim işlerim dolayısıyla o yüzden ne söylesem yalan olur ilk yarıyla ilgili. Nobre ve Holosko'nun ilk 11'de başladığı maçta gol mol atamayız diyerek çıktım evden. 40. dakikaydı eve girdiğimde. Yine saçma bi gol kaçırmış sanırım Holosko. İkinci yarıda da değişen birşey olmadı. Kaleye gidemeyen Beşiktaş, sürekli dayak yiyen bir Beşiktaş orta sahası, eyyamspor Kuddusi, Trabzonspor golünden önce olmayan faulü yaratan Kuddusi, gol ortasında Ernst'e yapılan faulü vermeyen Kuddusi. Korkma Kuddusi, ben seni korurum diyesim geldi. Maçın yıldızıydı. Yataş yetkililerine sesleniyorum, Ülker'e parası neyse versinler, Trabzonspor'a sırt reklam sponsoru olsunlar. Bu kadar yatan takım tek kişiliksiz İstanbul Büyükşehir Belediyespor sanıyordum. Değilmiş. Son olarak liseli ergenler gibi topsuz alanda İbrahim Toraman'a yumruk atan Teofilo Gutierrez iki yakan bir araya gelmesin inşallah. Sevimsiz.