17 Ocak 2010 Pazar

THY - Barcelona Ortaklığı


Söylentileri dolaşıyordu, ben ise resmi sitelerinde görmeden inanmam modundaydım. Dün Barcelona'nın Sevilla'yı Camp Nou'da Escuda (kk), Pedro, Messi(2)'nin golleriyle 4-0 yendiği maçta bence bir Türk firmasının pazarlama açısından gelebileceği son noktayı, ya da o kadar acımasız olmayayım şu ana kadar görmüş olduğu en son noktayı gördük.

THY, Barcelona ile olan anlaşmasını resmiyete dökmüş (3 yıl için 9 milyon €) ve Pazartesi Camp Nou'da imzalar atılmak üzere sözleşilmiş durumdaydı ama reklama ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi olur görüşü gayet doğaldı. Barcelonalı ve Sevillalı futbolcular, üzerinde THY'nin logosu bulunan semmbolik bir kapıdan geçerek yeşil sahaya çıktı, skorboard'da 90 dakika boyunca THY logosu yer aldı, maç içinde reklam panolarında THY'nin reklamları döndü, devre arasında yapılan çekilişle maçı izleyen 5 kişi gidiş dönüş Barcelona-İstanbul bileti kazandı.

Lionel Messi Barcelona kariyerinde 100. ve 101. golünü buldu. 22,5 yaşında bunu yapan en genç oyuncu olup Barça tarihine geçti. Hem seyir zevki açısından çok güzel bir maç oldu, hem bir Türk olarak göğüs kabartıcı bir gece oldu...

Hiç yorum yok: