21 Ağustos 2010 Cumartesi

10-11 | Beşiktaş - İBB

Bi takım şeyleri sıcağı sıcağına yazmak lazım ki, sinir geçmeden, cümleler yumuşatılmadan yazılsın.

1-Takımın bu şekilde bir tek Ernst'le ve ofsayt taktiğiyle ligi götüremeyeceği daha 30. dakikada belli olmuşken 90 dakika boyunca buna devam etmek, geldiğinden beri her sene belli bir performansı tutturmuş Bobo varken tribüne +2 kontenjaından gönderip Kaval kemiği spor'dan Holosko'yu ilk 11'de başlatmak, Necip-Ernst ikilisini bozmak intaharla eşdeğerdir. Umarım bundan sonraki maçlarda bunun hatasına düşülmez, umarım...

2-Malesef ki yerli kalitemiz yerlerde sürünürken ne kadar da formsuz olsa Nihat Kahveci'yi ıslıklayan zihniyetin beynine osurayım. Yarın, öbür gün İnönü Stadı'nda Necip Uysal'ın ıslıklanmayacağının garantisi yok.

3-Sahadaki oyun bas bas forvet lazım diye bağırırken "Robinho gelcek yæ, Fenerbahçeliler'e, Galatasaraylılar'a hava atacağız" modunda düşünen herkes kusura bakmayın da eğer Robinho gelirse alsın bi yerine soksun.

4-Transfer böyle yapılmaz. Ligin 3. haftası oynanırken plansız, programsız şovenist hareketlerin hiç gereği yok. Bobo'dan daha iyi bir forvet alınabiliyorsa alınsın, alınamıyorsa da kimse alınmasın. Gitsin Robinho kumda oynasın.

5-Defansif santrafor Nobre Ersan'ın ve Holosko'nun birer golünü engelleyerek yine görevini yaptı, Tebrikler.

6-Ersan'ı çok beğendim, umarım böyle devam eder. Maşallah.

7-"Quaresma yatmaya geldi, sorunlu futbolcu, iyi adam olsa Portekiz milli takımında oynar." Ernst'le birlikte canını dişine takan az sayıda oyuncudan biri.

8-Artık takımdan hangi yabancı gönderilecekse gönderilsin, yeter artık.

9-Beddua etmek istemiyorum. İnsanları yıllardır sinir hastası yaptınız Abdullah Avcı-Arif Erdem ikilisi. Allah'ınızdan bulun.

1 yorum:

Ömer dedi ki...

Sen yanlis gormussun bence, Holosko Nobre'nin golunu engelledi. Bir kere Nobre topa daha yakin, adamin arkasinda gozu mu var? topa yukselirken arkadakini nasil gorecek? Arkadaki ya birak diye bagiracak, ya da o topa girmeyecek.