8 Kasım 2010 Pazartesi

10-11 | Beşiktaş - Kasımpaşa

Hocam herşey iyi güzel hoş. Alışma evresi dedik o dedik bu dedik. Sistemden zerre şikayetçi değilim. Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynamalı. Bundan önceki 5 senelik periyoddaki gibi değil. Ama bu oynattığın adamlar senin Beşiktaş'a veda etmeni sağlayacak. Erhan Güven kimdir, Holosko ne iş yapar, Nihat'tan ne beklenmektedir? Herşeyi geçtim Necip'i kesmekteki amaç nedir, Aurelio Necip'i kesecek ne oynamıştır? Şu an için lig bitmiş durumda, seneye CL gelmezse de Quaresma, Guti kalibresinde adam getirebilir miyiz bilmiyorum. Guti zaten gelecek 34 yaşına da Quaresma'yı elimizde tutabilir miyiz o da meçhul. Gel sen şu Erhan, Holosko, Nihat, Tabata'yla yolları ayır. Yeni bi başlangıç yapalım. Seneye alınacak oyuncuların pazarlığını şimdiden yap ve en azından Avrupa'da Mart'ı görelim. Şimdilik başka isteyebileceğim birşey yok senden. Saygılarımla...

4 yorum:

metehansolo dedi ki...

kıvanç onu bunu bilmem beşiktaş hakınnda da da konuşmam ama şu dönemde 3 büyükler bitiyormu tadındaki embesil çeşitlemelere karşı şu yorumuna tamamen katılıyorum.

"Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynamalı."

Smyrna dedi ki...

5 yıldır olmuyor kardeşim.

tiganası rızası mustafası ertuğrulu doldurdular embesil adamlarla takımı. gutiyi de alsa quaresmayı da alsan düzelmiyor işte. nasıl düzelsin ki 2 adamla koca takım.

bir de her maç artık default olarak yenilen kaleci hatası golü var. seyreyle cümbüşü...

metehansolo dedi ki...

valla benim Schuster'ın açıklamaları dışında takıldığım hiç bir noktası yok ( ha belki Cenk ve Necip olayı p.s. ama o onur'dan olmaz). ha bana kalsa 3 büyük takımın kapısından sokmayacağım bir ton adam var. yazdım da bizimkilerle ilgili zaten.

Smyrna dedi ki...

okudum okudum. sonuna kadar haklısın. tekrar yazmaya başlaman da güzel :)