15 Şubat 2010 Pazartesi

Sprite Slam Dunk Contest

Direk sonuç cümlesiyle giriş yapayım. Dominique Wilkins'in, Michael Jordan'ın, Jason Richardson'ın 2'şer kez kazandığı ödülü şu antipatik herifin 3. kez kazanmış olması aşırı derecede mide bulandırıcı. Herif de yüzsüz gibi ısrarla katılmaya devam ediyor. Seneye de muhtemelen katılacaktır.

Yiğidi öldür hakkını teslim et demişler. 3. şampiyonluğunda ilk kez bu sene hak ederek aldı ödülü. Birbirinden güzel 4 smaçla yürüdü gitti. Yarışmayı bayık hale getiren, normal sezonda 30-35 metre sıçrayıp bloklar koyan, panyanın üstündeki tozları alan Shannon Brown'un sanki karşısında savunma varmışçasına yaptığı basit smaçlar oldu. Keza Gerald Wallace da bitse de gitsek surat ifadesindeydi. Dümdüz smaçlar bastı ve yerine oturdu. Finale çıkan DeMar DeRozan da bu seneki yarışmanın en güzel smacını ilk turda heba edince final turuna basacak, seyircinin oylarını arkasına alacak smaçları vuramayınca Nate Robinson 2'si üst üste olmak üzere (diğeri 2006 - Houston) toplamda 3. şampiyonluğunu kazandı.

2 yorum:

metehansolo dedi ki...

Nasıl da haketti ama cüce =) Bence diğerlerinden daha iyi smaç konusunda bak diğerlerinin İSTATİSTİKLERİ^NE GÖRE 2 KERE Kazanmış iken NATE 3 KERE kazanmış!!!!! ;)

Sarcasm ;)

Smyrna dedi ki...

bazinga!

:D