12 Ağustos 2010 Perşembe

Kısa Kısa #2

Sonunda lig başlıyor. Yapılan yeni transferler, heyecanlı taraftarlar, bilet problemleri, hakem sorunları, sakatlıklar, cezalar, saha kapatmalar, tarafsız sahalar... Futbolsuz geçen günlerin cidden hiç bir keyfi olmuyor.

Ramazan geldi, hoşgeldi. Ama bu sıcaklarda gelmesi çalışan insanlar için hiç iyi olmadı. 16 saat açlık ve susuzluk bu sıcaklarda insanlara koyar. Allah herkese dayanma gücü versin.

Atkı koleksiyonu, bozuk para koleksiyonu, içki şişesi koleksiyonu, film-dizi koleksiyonu derken yeni bir şeye daha sardırdım. Beşiktaş formaları koleksiyonu. Elimde şu anda 24 tane Beşiktaş formam var. Eski sezon Beşiktaş formaları konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

Leverage, Californication bitti, Futurama'ya başlandı. Ardından uzun bi aradan sonra kadrosuyla dikkat çeken bir Türk dizisi "Şen Yuva" ilgi alanına girdi, sıcak yaz günlerine iyi geldi.

Dizilerden-filmlerden fırsat kalırsa üniversite hayatımın son final zamanında kaçırdığım ve ipin ucunu yakalayamadığım 2 aylık National Geographic dergisi beni bekliyor. Onlar okunduktan sonra Umut Sarıkaya-Benim de Söyleyeceklerim Var ve Simon Kuper-Futbolun Şifreleri de sıradaki yerini almış durumda.

Hayatıma yön verecek 3 ay var önümde ve hâla bir karar alabilmiş değilim. Aralık'a kadar yatış-askerlik-dönüşte meslek hayatı üçgeni mi yoksa Ağustos'a kadar babanın yanında iş tecrübesi-Ağustos'ta askerlik-dönüşte meslek hayatı üçgeni mi... Umarım alacağım karar hayatıma olumlu bir yön çizer.

17 Ağustos 1999'daki Gölcük depremine yaklaştığımız şu günlerde, fena bir sıcak varken üstüne bir de şiddetli sayılabilecek bir deprem yaşayınca dün gece yürekler ağızlara geldi. Doğal afetler karşısında nasıl bir teknoloji olursa olsun insanoğlu çaresiz. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet dileyelim.

Şimdilik bu kadar...

2 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Forma kolleksiyonunda neler var? elinde eskilerden olupda takas yapmak istedigin olursa haberlesebiliriz... selamalr...

Smyrna dedi ki...

http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?p=1534923&sid=8ed80b10d4ef5ce508535f7a4ee3954a#p1534923