25 Kasım 2009 Çarşamba

CL | Manchester Utd - Beşiktaş

Ligde 7'de 7'nin getirmiş olduğu moral, 7'de 7'nin son halkası olan 3-0'lık derbi galibiyeti, Manchester United'ın grupta ununu elemiş, eleğini asmış olması. Hiç biri bu maç için ölçü olacak kıstaslar değil. Bizim maçımızda 2 saat 15 dk önce başlayacak olan CSKA Moskova-Wolfsburg maçı bu grubun kaderini tayin edecek. CSKA Moskova kendi evinde yenilirse Old Trafford'a rahat çıkacağız. Berabere kalırlarsa Sir Alex Ferguson'un bu maçta fırsat vereceği Gibson, Macheda gibi gençlere üstünlük kurmamız ya da en azından 1 puan alıp İstanbul'a öyle dönmemiz gerekecek.
Herşeyden önce Wolfsburg için duacıyız. Grup 4. maçında Wolfsburg maçında kendi göbek bağımızı kendimiz kesme şansını kaybettik. Şimdi Almanya'da bize karşı net bi galibiyet alan Wolfsburg'tan aynı özveriyi göstermekten başka şansımız yok.
Mustafa Denizli ligde belimizi biraz doğrulttuktan sonra pek saçmalamamaya başladı. Umalım bugün de Manchester karşısında az saçmalayan, ideale yakın bi kadroyla sahaya çıksın. Cezalı Tomas Sivok'un yerine İbrahim Kaş mı İbrahim Toraman mı oynayacak maçın kilit noktası burası bence. Bir de Türkiye Ligi'ni öyle ya da böyle kaldırına Tabata, Tello, Yusuf üçlüsünün Avrupa'da yoklara yakın oynaması elimizi kolumuzu bağlayan başka bi detay. Gole en yakın oyuncumuz Beşiktaş tarihinin Avrupa'da en golcü yabancısı olan Bobo olacak. Şurada pdf dosyası halinde hazırlanmış, çok güzel bilgilerin olduğu bi maç öncesi basın kit'ine ulaşabilirsiniz.

Saldır Beşiktaşım ooolleeeeyyyy...

Hiç yorum yok: