8 Aralık 2009 Salı

CL | Beşiktaş - CSKA #2

Bu sezonluk Avrupa maceramız buraya kadarmış. Daha önce Şampiyonlar Ligi'ne 4 kez katılmış ve sırasıyla 6-4-7-6 puan almıştık. Fakir avuntusu olarak bakılabilir ama zaten yenseydik de Manchester United'ın o kadrosunun Almanya'da 3-1 galip gelmesiyle Avrupa defterini yine de kapatmış olacaktık ve bu daha can yakıcı olacaktı.

Maç öncesi kadroları gördüğümde hücum organizasyonlarımızın yine Allah'a emanet olduğunu düşündüm ve zaten öyle de oldu. 12. dakikada Tello ile çok net bi pozisyon bulduk, Tello kaçırdı. Atsaydı farklı olur muydu? Hiç sanmıyorum. İbrahim Toraman maç boyunca Dzagoev'le adam adama oynadı. Tıpkı Fenerbahçe maçında Fink'in Alex'e yapışması gibi. Ama derbide biz hücumdayken Fink de katılıyordu zira ilk golümüz böyle gelmişti. Bugün İbrahim Toraman'ın öyle bi özgürlüğü yoktu. İbrahim kardeşlerden Üzülmez ve Kaş'da kötü olunca kanat aksiyonlarımız sıfıra indi. Bobo yine bi Avrupa maçında yalnızları oynadı. Tello gerçekten çok kötüydü. Ne şut çekebildi, ne orta yapabildi ne de defansa katkıda bulundu. Bermuda şeytan üçgenini yine beğendim. Sivok-Ferrari-Ernst üçlüsü yine çok iyiye yakın bi performansla oynadılar. Nihat girdikten sonra olumlu işler yapmaya çalıştı. Mustafa hocanın tavşanlarının son Avrupa maçımızda sahneye çıkmasıyla Şampiyonlar Ligi tarihimizde ilk kez içerideki 3 maçımızı da kaybettik. Fink'i çıkarmasıyla gelen ıslıklar ve Fink klübeye doğru yürürken Michael Fink adına tezahürat yapılması günün güzel ve anlamlı anlarından biriydi. Bu kadar formsuz bi hücum gücüyle buralara gelmek de başarı sayılabilir. Formda bi Nihat, sakat olmayan bi Delgado ve Holosko ile herşey çok farklı olabilirdi.

Şimdi gözümüz kulağımız 17 Aralık'ta UEFA'nın CSKA ile ilgili vereceği kararda. Dün takım İstanbul'a gelmeden Antalya'da kamp yaptığı yerden çıkarken herkese bi test daha yapılmış. Eğer bi kişiden daha doping içeren madde çıkarsa UEFA'nın CSKA'yı ihraç edeceğini düşünüyorum. Yok, başka kimseden çıkmazsa Sergei Ignashevich ve Alexei Berezutskiy büyük bi ceza alabilir. Bakalım ilerleyen günler neler göstericek. Hafta sonunda Manisa deplasmanına gidiyoruz. Bilet sıkıntısını aşabilirsem ben de stadda olacağım. Ligde kaldığın yerden devam Beşiktaş. Herşey için teşekkürler çocuklar...

Hiç yorum yok: