6 Aralık 2009 Pazar

Sporda 2. Ay

Bugün bi tatil günü olmasına rağmen spora başlamamın 2. ayı olması dolayısıyla önemli bi gün. Kilo konusunda sayılara önem veren biri değilim, insan vücudunu hangi kiloda fit hissediyorsa onun ideal kilosu odur bence. Dediğim gibi kilolara takılan bi insan olmadığımdan sadece sayısal verileri elde etmek adına ayda bi tartının üzerine çıkıyorum. Ve bugünkü verilerle spora başlamamın 2. ayı ve kaybedilen kilo miktarı 7. Bu kiloların direk göbek bölgesinden verilmesi de hem vücudu şekle soktu hem de dolapta arka planda kalan ve neredeyse güvelenecek olan kotlarımı, tişörtlerimi, sweatlerimi ortaya çıkarmamı sağladı.

Her hafta Pazartesi fix olarak yapılan halı saha maçı ve üstüne 4 / 5 gün gidilen ve ~ 1,5 saat spor. Sonuç giremediğim kotların götümden düşmeye başlaması, tişörtlerde göbek sorunsalının sona ermesi ve göğüs ile omuz bölgesinde farkedilebilecek gelişmeler. Yarın maçtan önce en azından gidip 1 saat kardio yaparım diye düşünüyorum. Yediklerime içtiklerime dikkat etme süreci devam ederken 2 ay içinde ilk defa Cuma günü spordan çıktıktan sonra tıka basa doyduğumu farkettim. Her ay 1 kere ya da en fazla 2 kere yaptığım Burger sefası bana geçtiğimiz Cuma inanılmaz bi huzur ve özlemini duyduğum tokluk hissini verdi. Tabi bunda Double Whopper menü artı olarak büyük seçim olmasının da etkisi yadsınamaz.

3. ay sonrası, doğum günümden bi gün önce 3 aylık salon üyeliğim bitiyor. Doğum günü hediyesi olarak bi 3 aylık daha salon masrafını aileye yıkmayı düşünüyorum. Durmak yok, erimeye devam...

Sporda 1. Ay

Spor Öncesi Cebelleşmeler

2 yorum:

SirEvo dedi ki...

Vallaha taktir ettim. Spor süper bir olay. İnsan spora gidince kendini daha dinç hissediyor. Bir de yenilenlere dikkat edilirse deymeyin keyfe. Üstüne her hafta yapılan maç da tatlı gibi oluyordur. Aileye yıkmasan da aynen devam etmeni dilerim..

Smyrna dedi ki...

eyvallah, sağolasın :) amaç yaz aylarına kadar devam etmek. ardından yaz tatili dönüşü ya askerlik ya da spora devam. bakalım zaman neler getiricek :)