7 Ekim 2009 Çarşamba

Her Canlı Birgün Sporu Tadacaktır

Evet son 2 yıldır hayatımda klasik haline gelen spora mük-kem-mel bir hevesle başlama olayını Pazartesi itibariyle başlatmış durumdayım. Ama bu sefer farklı olacak diye düşünüyorum, zira yanımda kardeşim gibi sevdiğim Samuray da var. Sohbet gırgır şamata içinde geçsin, fazlalıkları atalım, üzerimize sırtı oyuk beyaz tommy kolsuz atlet giyelim, altına dkny kot pantolon, pantolon üzerine kemer tokası göze girecek kadar büyük d&g kemer, pantolon paçaları da içine girmek suretiyle beyaz bir çift puma ayakkabı çekelim. Yazlık bi mekana gidip ortama karışalım ve tanınmayalım tek derdimiz ilk etapta budur.

İlk gün vücut hamlığı da göz önünde bulunarak "
Rus trainer"ımızın direktifleri doğrultusunda pek yüklenmedik. Akşamına da spordan çıkıp halı saha maçına gidilince bünyede ufak bi sarsıntı yarattı ancak kas gevşeticiyle falan mis gibi bi gündü.

Bugün, önce okuldaki son sene koşuşturması, tanışma tripleri benim sınav sistemin şudur, bunu bunu sevmem, şunu şunu alırsanız okursanız iyi olur, midterm'ün ortalaması şu, final'in ortalaması şu kıvamlarını geçtikten sonra eve gelme giyinme ve ardından spor. 2. gün dolayısıyla bünyeye x 2 yüklenme. Eve geldikten sonra hafif bi yemek, giyin çık. Nereye? Alsancak'a. Eve gelip blog'a bunu gir.

Yarın Göztepe maçına git, maçtan çık spora git, duş al ...

Hiç yorum yok: