5 Ekim 2009 Pazartesi

Flash Forward


ABC ' de yeni bir dizi başladı. İnternet aleminde biricik dayanağım olan torrentleech'ten hemen yayınlanan ilk iki bölümüne çöktüm. Dizi heyecan ve gerilim olarak hızlı bir giriş yaptı.

Dizinin konusunu kısaca şöyle özetleyebilirim ; bilinmeyen bir sebepten ötürü tüm insanlık 2 dakika 17 saniyelik bir baygınlık geçiriyor, dünyada hayat duruyor. Ardından herkes uyandığında 6 ay sonraki hayatlarından ufak bir parça görüyorlar.

Dizinin ismi Lost'tan da aşina olduğumuz flash back - flash forward olayından geliyor. İsmi Lost'tan geldiği gibi gelirken 2 de eski Lost oyuncusuyla gelmiş. Sonya Walger (Penelope Widmore) ve Dominic Monaghan (Charlie) dizide şu Lost'suz günlerde biraz özlemimizi giderir. Sonya Walger ilk 2 bölüm itibariyle başrollerden birinde. Dominic Monaghan ise henüz görücüye çıkmış değil, onun da 3. bölüm itibariyle diziye giriş yapması bekleniyor. Dizi ayrıca Lost'taki Matthew Fox (Jack Shephard) ve Ken Leung (Miles Straume) benzeri iki karakteri de bünyesinde barındırıyor. Sonuç olarak heyecanla takip edeceğim bir dizi daha oldu...

dipnot : Fringe'e de bir ara başlamak lazım...

Hiç yorum yok: