13 Aralık 2009 Pazar

Manisaspor - Beşiktaş

Bugün Manisa'dayız. Ekşi Beşiktaş tayfasından Eser Gökulu ve Şairler Parkı yazarlarından Ege ile umarım güzel bi seyahat olur ve İzmir'e dönüp eve girdiğimizde "değdi be" diyebiliriz. (Beşiktaş'ımızdan galibiyet beklentimizin yanı sıra dün geceden beri büyük bi hevesle Manisa sınırları içinde yiyeceğimiz kebapları da düşünmüyor değiliz.) Cuma ve Cumartesi iki rakibimiz de yenilgiden geri dönüp hanelerine 3 puan yazdırmayı başardılar. Biz Beşiktaşlılar olarak kalplerimiz o kadar sağlam değil. Maçın başında ve devrenin sonunda atalım 1'er gol, tribünde makaramıza bakalım.

En son Manisaspor ile Manisa'da oynadığımızda 2007'nin yine bi soğuk kış günüydü. 1-0 geriye düştüğümüz maçta Bobo'nun bulduğu iki golle galibiyete uzanmıştık. O sene Manisaspor küme düştü. 2 Sezon sonra tekrar Manisa'dayız. O zamanki Manisaspor'dan çok şey değişti. Öncelikle arkalarını dayadıkları Vestel sponsorluğunu kaybettiler. 2. ligde bellerini doğrultup tekrar geldiler. 2007'deki kadroda Mustafa Denizli'nin prensi -ve itiraf edeyim geldiğimde benim de inanılmaz sevindiğim- Uğur İnceman kaptandı, Holosko'nun Beşiktaş'a transfer söylentileri vardı ve oyundan erken çıktığı için teknik direktörüyle tartışmıştı. O günden günümüze iyi ki de Holosko gibi bi oyuncuya sahibiz diyebiliyorum ama Uğur için aynı şeyleri söyleyemiyorum. Holosko hergün üstüne koyarken, Uğur hergün geriye gidiyor.

10 gün sonra tekrar Manisa'da olacağız bu sefer Türkiye Kupası maçı için. O'nun telafisi var, rakiplerimizin kazandığı haftada bu lig maçının telafisi yok. Artık bi gelenek haline gelen isteğimi sayın Mustafa Denizli'ye tekrar iletiyorum. Az tavşanlı bi kadro olsun, oyuncularımız abuk mevkilerde abuk görevlerle oynamak zorunda bırakılmasın. Yiyeceğimiz kebaplar güzel olsun, hava buz gibi olmasın. 3 puanı alıp oyuncularımız hayırlısıyla İstanbul'a biz de güzel İzmir'imize dönelim... Son olarak;

Saldır Beşiktaşım ooollleeeeeeyyyy...

Hiç yorum yok: